MTV-teiniäidin avioliitto rakoilee – syyttää miestään mielenterveysongelmista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjan tähti Jenelle Evans on kertonut olevansa onneton avioliitossaan David Easonin kanssa. Nyt hän syyttää miestään mielenterveysongelmistaan, kuten masennuksesta. Pariskunta on eronnut aiemminkin, mutta palannut sen jälkeen takaisin yhteen.

– Olet oikeassa David Eason, minulla on masennus sinun takiasi. Olen kertonut tunteistani yleisölle muutaman päivän ajan, Jenelle kirjoitti Facebookiin nyt jo poistettuun julkaisuun.

– Varastettuja pankkikortteja, nimittelyä, jokaisen vekottimen ostaminen elämään ja toisen moottoripyörän pyytelyä nyt viikkojen ajan, Jenelle listasi miehensä epäkohtia julkisesti.

Evans vihjaili myös, että miehellään on ollut irtosuhteita toisiin naisiin heidän edellisen eron aikana. Hän kertoo maksaneensa kaiken perhetoiminnan vuosien ajan sekä kustantavansa asumisen. Lisäksi Jenelle lataa, että miehellään David Easonilla ei ole yhden ensimmäistä ystävää, koska kukaan ei pidä hänestä.