Britney Spears yritti päivittää elämäkertaansa – julkaisupäivä jo liian lähellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuosien ajan Britney Spearsin julkinen persoona suodatettiin hänen isänsä hallitseman holhouksen läpi. Britney on nyt allekirjoittanut 15 miljoonan dollarin sopimuksen ensimmäisen elämäkertateoksen julkaisemisesta. Teoksen on paljastettu jo etukäteen mullistavan asioita. Britney olisi halunnut dokumentoida myös tuoreen avioeron Sam Ashgarin kanssa samojen kansien väliin.

The Woman in Me -nimisen teoksen on tarkoitus ilmestyä jo lokakuussa. Britney Spearsin on kerrottu olleen kustantajaan yhteydessä, jotta voisi vielä päivittää muistelmiaan. Laulajan mukaan kirjan pitäisi sisältää myös hänen tuoreen avioerotaistelunsa.

– Olisi järjetöntä, että hänen elämänsä tärkeä hetki jätettäisiin pois kirjasta. Hänen faninsa haluavat tietää, mikä oli eron takana. Britney haluaa varmistaa, että hän ottaa vastuun tapahtumien tiedottamisesta, eikä ole parempaa tapaa kertoa erosta kuin omin sanoin kirjassaan, lähde kertoo Daily Starille.

– Muistelmiin ei tehdä Britneyn avioeroa koskevia muutoksia. Laulajatar antoi lopullisen allekirjoituksensa kirjan hyväksymisestä vain kaksi viikkoa sitten, joten hänellä ei ole nyt oikeutta vaatia lisämuutoksia. Kirja julkaistaan alun perin suunniteltuna julkaisupäivänä 24. lokakuuta, toinen lähde kertoo TMZ:lle.

Britney aikoo julkaista pian myös uutta musiikkia, kuten eheyttävän voimabiisin kirjan julkistamisen kanssa samaan aikaan. Naisen elämä muuttui Sam Ashgariin rakastumisen jälkeen. Nyt liitto on loppunut.

– Britneyn kirja on tarina voitosta. Se kertoo hänen haavoittuvimmat hetkensä, hänen lapsuutensa pienenä tyttönä, jolla on suuria unelmia sekä hänen eronsa Justin Timberlakesta. Lisäksi kirjassa kerrotaan hetkestä, jolloin hän ajeli päänsä kaljuksi ja kuinka hän taisteli holhouksestaan vuosien ajan perheensä kanssa, kirjasta kerrottiin aiemmin.

– Tämä kirja tulee ravistelemaan maailmaa. Uskon, että siitä tulee myös uraauurtava teos sekä myyntimenestys.