Fyre-kohufestivaali tekee paluun – liput jo myynnissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luksusmusiikkifestivaalina mainostettu ja pahasti pieleen mennyt Fyre Festival on tekemässä paluun. Näin väittää ainakin tapahtuman taustalla oleva Billy McFarland, joka vapautui taannoin vankilasta petostuomion jälkeen.

McFarland kertoi sosiaalisessa mediassa julkaisemallaan videolla järjestävänsä Fyre Festival II -tapahtuman. Hänen mukaansa uusi tapahtuma järjestetään 6. joulukuuta 2024 jossain päin Karibiaa. Tarkempi sijainti ja esimerkiksi suunnitellut esiintyjät eivät kuitenkaan ole toistaiseksi tiedossa.

McFarlandin mukaan ensimmäiset 100 lippua myydään 499 dollarilla, ja festivaalin lisäksi popup-tapahtumiin. Lippujen hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä, ja ne tulevat olemaan kalleimmillaan 7 999 dollaria. McFarlandin mukaan hän on saanut yhteistyökumppaneita uutta festivaalia varten Lähi-Idästä ja Etelä-Amerikasta.

Lähes katastrofaalisesti päättynyt Fyre-festivaali sai aikoinaan runsaasti mediahuomiota. Surullisen kuuluisaan tapahtumaan ja sen taustoihin on perehdytty muun muassa Netflixin Fyre: Luksusfestivaali, joka lässähti -dokumentissa.

@pyrtbilly

FYRE Festival 2 is LIVE! 🔗 in bio

♬ original sound – Billy McFarland