Sara Chafak on nyt sinkku – somessa alkoi sitten tapahtua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkiskokki ja malli Sari Chafak on sinkku. Vuoden 2012 Miss Suomi on ilmoittanut erosta 28-vuotiaan poikaystävänsä Jeffrey Lawmanin kanssa Instagramissa. Hän kertoo suuntaavansa nyt katseen elämässä eteenpäin.

– Moikka ihanat. Halusin ilmoittaa näinkin henkilökohtaisesta asiasta kuin mun parisuhde. Lyhyesti. Ollaan päädytty nyt eroamaan Jefin kanssa, Chafak kirjoitti sosiaalisen median Tarinat-palveluun.

– Elämä jatkuu ja kaikki on terveenä. Toivoisin, että saataisiin käsitellä eroa rauhassa ja jatkaa elämää ilman somemyllyä tämän tiimoilta. Kiitos ymmärryksestä, Sara pyytää ja kertoo vielä loppuun suuntaavansa nyt elämässään eteenpäin.

Chafak on julkaissut erouutisen jälkeen kauniita kuvia Instagramiin. Hän ei totisesti ole jäänyt harmittelemaan tilannetta, vaan edustaa hyvinvoivan näköisenä. Fort Boyard Suomi tv-ohjelman kuvauksissa tavannut pari on seurusteli vuodesta 2019.