84-vuotias nainen tehnyt lähes 600 laskuvarjohyppyä – tavoitteena 1 000 hyppyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Knor osoittaa, että vanhallakin iällä voi tehdä hurjapäisiä tempauksia. 84-vuotias nainen on tehnyt yli 580 laskuvarjohyppyä, ja hän aikoo jatkaa niiden tekemistä edelleen. Tavoitteena on 1 000 hyppyä.

Knor hyppäsi laskuvarjolla ensi kertaa 20-vuotiaana vuonna 1959. Vuonna 1962 hänestä tuli Yhdysvaltojen naisten laskuvarjojoukkueen virallinen jäsen. Knor kuitenkin lopetti harrastuksen 37 vuodeksi hänen niin ikään laskuvarjohyppäämistä harrastaneen aviomiehensä jouduttua vakavaan onnettomuuteen.

Knor aloitti laskuvarjohyppäämisen jälleen vuonna 2003 aviomiehensä kuoleman jälkeen. Kansainvälisen laskuvarjohyppymuseon kunniagalleriaan päässyt nainen kertoo toivovansa voivansa inspiroida muitakin, erityisesti naisia, harrastuksen pariin.

– Kannustan kokeilemaan laskuvarjohyppäämistä ainakin kerran. Jos pidät siitä, saatat päätyä töihin pudotusvyöhykkeelle ja olemaan näiden ihmisten kanssa läsnä kaiken aikaa. Kaikki ovat innoissaan pudotusvyöhykkeillä, sillä he ovat iloisia päästään hyppäämään, Knor kuvaili Longmont Times-Call -lehdelle.