Frendit-tähti Courteney Coxin sotku paljastui – moni voi samaistua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Courteney Cox tunnetaan supersuosioon nousseesta Frendit-komediasarjasta, jonka uusintoja näytetään televisiosta aina säännöllisin väliajoin. Naisen maineikkaiden roolisuoritusten joukkoon kuuluu myös hänen hahmonsa Scream-kauhuelokuvissa.

Courteney Cox on muisteli aiemmin omalla Instagram-kanavallaan hänen Monica Geller -roolihahmoaan Frendit-sarjassa. Monica tunnetaan sarjassa hyvin tarkkana ja täsmällisenä, ja nämä adjektiivit näyttivät sopivan kuvaamaan myös Coxia, joka oli järjestänyt keittiön kaappinsa tarkasti riveihin.

Nyt Courteney Cox päätti paljastaa kotoaan myös hieman sotkuisemman tilan. 59-vuotiaan tähden julkaisemalla videolla hän on esittelemässä ruokailutilan uutta sisustusta, mutta kuvaaja paljastaakin kameralle puolivahingossa ison komeron, joka on täynnä pahvilaatikoita, lamppuja, patjoja ja tyynyjä. Moni on voinut samaistua tähän, koska ilmeisen usean ihmisen kotoa löytyy yksi sotkuinen nurkkaus, jonne siivouspäivänä sullotaan kaikki asiat katseilta piiloon.