Barbie-elokuvan kulisseista harvinainen video – Ryan Gosling harjoitteli sooloaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippusuosittu Barbie-elokuva sai kuukausi sitten ensi-iltansa ja se on noussut valtavaksi menestykseksi niin Suomessa kuin muuallakin maailmalla. Nyt elokuvasta on alettu julkaista myös videoita, joissa nähdään hetkiä näyttelijöiden harjoituksista ja kulissien takaa.

Atlantic Records on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa nähdään miten Ryan Gosling harjoittelee omaa sooloaan. Ryan Gosling laulaa I’m Just Ken -nimisen kappaleen ja treenaa videolla koreografiaa sekä lavasteissa että isossa salissa muiden tanssijoiden kanssa.

I’m Just Ken -kappale on julkaistu myös eri suoratoistopalveluihin elokuvassa kuultavien muidenkin kappaleiden tavoin. Barbie The Album -albumilta löytyy yhteensä 17 kappaletta ja monia tunnettuja esittäjiä kuten Lizzo, Dua Lipa, Sam Smith, Aqua, Nicki Minaj, Billie Eilish sekä Ava Max.