Grace Boor palvoi aurinkoa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Somekaunotar Grace Boor on yksi aikamme suosituimmista sosiaalisen median mallikaunotarista. Neitonen tienaa elantonsa esittelemällä vartaloaan netissä. Kysyntää riittää, sillä Gracella on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa julkkis kaunotar on suunnannut uimarannalle palvomaan aurinkoa, mutta hänen biksujensa yläosa jäi auttamatta liian pieneksi povensa kokooon nähden. Siksi kaunotar joutui peittämään intiimejä ruumiinosiaan kädellä biksujen sijaan. Hän tosin itse totesi, että narut olivat irronneet.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.