Behmiltä odotettuja uutisia – fanien toiveet toteutuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen poptähti Behm nousi kertaheitolla julkisuuteen ja suuren yleisön suosioon julkaistessaan jo ensimmäisen singlen. Naisen ensimmäinen albumi, Draaman kaari viehättää, julkaistiin vuonna 2020 ja sen kappaleita on kuunneltu Spotifyssa kahdesta miljoonasta toistosta aina 29 miljoonaan toistoon saakka.

Nyt Behm julkaisi Instagram-kanavallaan, että hän on julkaisemassa toisen albumin. Merkittävät erot -niminen albumi julkaistaan 22. syyskuuta. Albumilta on tähän mennessä julkaistu singlet Ethän tarkoittanut sitä, Sata vuotta sekä Viimeinen tanssi, jossa kuullaan myös Olavi Uusivirtaa.

Behm on ihastuttanut muutaman vuoden ajan tyylikkäissä ja klassisissa kokomustissa asuissa, joihin on kuulunut myös näyttävät hatut ja sormikkaat. Nyt naisen julkaisemassa kansikuvassa tähti poseeraa poikkeuksellisesti päästä varpaisiin valkoiseen asuun pukeutuneena valkoisia kukkia kantaen. Värin pilkahduksena nähdään punainen tausta, johon naisen punatut huulet sopivat täydellisesti.