Kendall Jenner juotti kavereilleen tequilaa – hauska video TikTokiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on tehnyt menestyksekästä uraa mallina jo useamman vuoden ajan. Jenner lähti taannoin mukaan myös alkoholibisnekseen ja lanseerasi oman alkoholibrändin, 818 Tequilan.

Kendall Jenner tarjoilee oman 818-merkkinsä juomia ystävilleen aina sopivan tilaisuuden tullen. Nyt 27-vuotias Jenner nähdään tuoreella videolla viettämässä kaunista kesäpäivää jahdilla, jonne hän on kutsunut mukaansa Hailey Bieberin, Lori Harveyn ja Justine Skyen.

Kendall Jennerin julkaisemalla TikTok-videolla nähdään miten nuoret naiset istuskelevat jahdilla. Jennerillä on mukanaan pullo 818 Tequilaa, jota hän kaataa ystävilleen reilut annokset lasiin. Taustalle nainen on lisännyt hauskan ääniraidan, jossa kuullaan miten Scott Disick tarjoaa drinkkiä Kris Jennerille.

@kendalljenner

♬ original sound – Tyler Yager