Portion Boysin tulikuuma JaloTiina julkaisi biksukuvan: ”Loma on jo nurkan takana”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa hyvän mielen bilemusiikkia soittavassa Portion Boys -yhtyeessä vaikuttava JaloTiina, eli Tiina Forsby, on kiertänyt tänä vuonna ahkerasti keikkalavoja. Kesään on kuulunut suuret festarit ja paljon iloisia kohtaamisia fanien kanssa, mutta pian nainen pääsee myös odottamalleen lomalle.

Portion Boys Tammerfesteillä 2023, Kuva: Stara

JaloTiina julkaisi hänen Instagram-kanavallaan iloisen kuvan, jossa hän poseeraa kesäisissä tunnelmissa kirkkaan pinkit biksut yllään. Ranta-asun kruunaavat vielä hauskat pinkit tyllikoristeet, jotka on pujotettu käsivarsiin.

– Ilmeeni kun mun uusi passi saapui eilen ja tajusin, että loma on jo nurkan takana, JaloTiina kirjoittaa kuvatekstissään.

Ennen lomaa naisella on edessään vielä pakkaaminen ja neljä keikkaa, joiden jälkeen kaunotar suuntaa kohti Ibizan aurinkoa ja lämpöä. Tähti julkaisi myös oman passikuvansa, jota moni on ihmetellyt. ”Muut näyttää passikuvissa joltain vankikarkureilta, mutta Tiina näyttää aina upealta”, Fiia Alexandra kommentoi.