Estoton video: Elizabeth Hurley alastomana uimapatjalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä ja malli Elizabeth Hurley tunnetaan muun muassa ensimmäisestä Austin Powers -elokuvasta. 58 vuotta aiemmin tänä vuonna täyttänyt tähti on ollut viime vuosina erittäin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Nyt Elizabeth Hurley on intoutunut ottamaan kaiken irti loppukesän lämmöstä. Näyttelijä jakoi videon, jossa hän makoilee alasti uima-altaassa kelluvan uimapatjan päällä musiikin soidessa taustalla.

– Kellun vain vesimeloniviipaleen päällä, Hurley kirjoitti kuvatekstissä sydänemojin kera.

Hurley on nähty viime vuonna muun muassa jouluteemaisissa Christmas in the Caribbean ja Christmas in Paradise -elokuvissa sekä Marvelin Runaways-sarjassa. Näyttelijä tunnettiin 1990-luvulla myös toisen brittitähden, Hugh Grantin tyttöystävänä. Pariskunta erosi vuonna 2000.