Hyppynarulla hyppivä kissa teki ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kit Kat -niminen amerikkalaiskissa on todellinen monilahjakkuus. Televisiossa esiintyvä näyttelijäkissa osaa myös hyppiä hyppynarulla. Se rikkoi taannoin naruhyppelyyn liittyvän ennätyksen.

Kit Kat suoritti yhteensä yhdeksän naruhyppyä minuutin aikana yhdessä omistajansa Trisha Seifriedin kanssa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti kissan rikkoneen maailmaennätyksen. Nykyään 13-vuotias Kit Kat hyppi narulla ensi kertaa jo kuuden kuukauden ikäisenä.

Seifried johtaa itse eläinnäyttelijöihin erikoistunutta managerifirmaa. Kit Kat on näytellyt muun muassa Friskies-kissanruokamerkin somekampanjassa ja esiintynyt jopa Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa. Seifried kuitenkin kertoo Guinness World Recordsille naruhyppelyn olevan kissan oppimista tempuista hämmästyttävin.