Sisarvaimojen uusi kausi alkoi – Robyn Brow iskee rajusti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjan ainoalla vaimolla, eli Robyn Brownilla, ei ole enää sisarvaimoja. Kaikki muut Kody Brownin vaimot, Christine, Janelle ja Meri, ovat eronneet perheestä. Kaikki erot ovat tapahtuneet kahden vuoden sisällä.

– Tämä on ollut helvettiä, Robyn sanoo People-lehden viimeisimmässä numerossa ja paljastaa syyn olevan aviomiehessään Kody Brownissa.

– Hän on joskus yrittänyt sabotoida itseään ja sabotoida meidän suhdettamme. Minun on täytynyt tehdä kovasti töitä, jotta en päästäisi häntä pois elämästäni, Robyn jatkaa.

Eli nyt myös Robynin ja Kodyn liitto rakoilee. Hän myöntää suoraan haastattelussa epäonnistuneensa avioliitossa. Fanit ovat huomanneet jo vuosia sitten, että Robyn on Kodyn suosikkivaimo.

– Olisin voinut tehdä asiat paljon paremmin, Kody myöntää itsekin haastattelussa.

Kody toivoo, että häntä ei syyllistettäisi maailman tappiin asti ja mies voisi tehdä sovinnon entisten vaimojensa kanssa. Hän haluaisi olla ystävä lastensa äitien kanssa. Kody sanoo myös, ettei hän etsi uutta kumppania perheeseen. Sisarvaimojen uusin kausi alkoi Yhdysvalloissa 20. elokuuta.