Dua Lipa vei suhteensa toiselle tasolle – esitteli Romain Gavrasin vanhemmilleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa erosi mallipoikaystävästään Anwar Hadidista pari vuotta sitten. Sen jälkeen nainen yhdistettiin räppäri Jack Harlowiin, mutta heidän suhteensa ei montaa kuukautta kestänyt.

Tällä hetkellä juuri 28-vuotissyntymäpäiviään viettänyt Dua Lipa seurustelee 42-vuotiaan ohjaajan Romain Gavrasin kanssa. Pariskunta teki ensimmäisen julkisen esiintymisensä yhdessä toukokuussa, kun he osallistuvat yhdessä Cannesin elokuvafestivaaleille ja poseerasivat punaisella matolla käsikkäin.

Nyt Dua Lipa on Daily Mail -sivuston mukaan vienyt uuden parisuhteensa seuraavalle tasolle. Tällä hetkellä poptähti lomailee Ibizalla Romain Gavrasin kanssa ja on saanut paikalle myös perheensä. Nainen on tutustuttanut miehen vanhempiinsa illallisen merkeissä Ibizalla Juntos House -nimisessä ravintolassa.