Nainen palasi matkalta sydän särkyneenä – lentoyhtiö kadotti lemmikin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Erään lemmikinomistajan pahin painajainen toteutui kun hän lähti matkalle koiransa kanssa, mutta kadotti lemmikkinsä lentokentällä. Matkalle lähteneen Paula Rodriguezin mukaan koiran katoamisesta on syyttäminen lentoyhtiötä.

Paula Rodriguez oli matkustamassa Delta Airlines -yhtiön lennolla Dominikaanisesta tasavallasta kohti Kaliforniaa kahden viikon lomalle kuusivuotiaan Maia-koiransa kanssa. Rodriguezin pääsy maahan oli viisumiongelmien vuoksi evätty Atlantassa välilaskun aikana. Naisen tuli palata takaisin kotiin heti seuraavalla lennolla.

Seuraava lento järjestyi vasta seuraavalle päivälle, minkä vuoksi naiselle hoidettiin yösija. Lentoyhtiön työntekijät ilmoittivat Rodriguezille, että hänen koiransa ei valitettavasti voisi yöpyä samassa paikassa. Työntekijät lupasivat, että koirasta pidettäisiin yön aikana hyvää huolta kennelissä.

Seuraavana päivänä kävi ilmi, että koira oli kadonnut ollessaan lentoyhtiön työntekijöiden hoivissa. Paula Rodriguez pakotettiin nousemaan seuraavalle lennolle, koska hän ei saanut ilman viisumia olla Yhdysvalloissa 24 tuntia pidempään. Koiraa ei kuitenkaan ehditty löytämään ennen sitä ja nainen joutui palaamaan ilman rakasta lemmikkiään.

Paula Rodriguez ei ole saanut itse mennä takaisin etsimään koiraansa, koska hän ei ole saanut uutta viisumia. Nainen lähetti hänen puolestaan lentokentälle hänen äitinsä, joka ei kuitenkaan isolta ja vilkkaalta lentokentältä löytänyt merkkejäkään koirasta.

Rodriguez sai CNN-uutiskanavan mukaan Delta Airlinesin työntekijältä puhelun, jossa hänelle kerrottiin, että koira oli päässyt karkuun kun sitä oltiin kuljetettu lentokoneeseen. Koira oli juossut työntekijöitä pakoon ja sen uskotaan piilottelevan lentokentän valtavalla piha-alueella. Koiran katoamisesta on kulunut nyt viikko.