Nopea nuudeliruoka viraalihitiksi – ainekset yhteen pannuun

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan viraalina Reels-video, jolla näytetään superhelpon nuudeliruoan valmistus. Tämän sapuskan osaa tehdä jopa koululainen, eivätkä raaka-aineet maksa maltaita. Reseptiä voi muokata oman maun mukaan erilaisilla raaka-aineilla.

Ota paistinpannu ja lisää siihen öljyä. Kuullota sipulit ja lisää joukkoon vihreää paprikaa. Lisää joukkoon kaksi reilua ruokalusikallista tomaattipyrettä tai tomaattimurskaa ja anna kiehua noin viiden minuutin ajan kannen alla.

Lisää samaan pannuun kolme pakettia nuudelia ja anna kiehua kannen alla, kunnes nuudeli on pehmentynyt osittain. Sekoita nuudeli ja anna tekeytyä. Lisää lopuksi juustoraastetta ja yrttejä maun mukaan. Nauti, kun juusto on sulanut. Ohje löytyy tältä videolta.