Alessandra Ambrosion tyttärestä varttumassa upea kaunotar – äiti julkaisi näyttävät yhteiskuvat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt perheenäiti on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten hänen malliuransa on kuitenkin jatkunut.

Alessandra Ambrosiolla on kaksi lasta, 11-vuotias poika Noah ja Anja-tytär, joka täytti juuri 15 vuotta. Anjan syntymäpäivän kunniaksi nainen julkaisi kauniita yhteiskuvia tyttärensä kanssa hänen Instagram-kanavalleen.

Alessandra Ambrosio julkaisi hänestä ja Anjasta kuvia, joissa kaksikko poseeraa kameralle upen auringonlaskun aikaan meren rannalla. Kummallakin on yllään kauniit kesämekot. Anjalle järjestettiin myös juhlat, joissa ystävät pääsivät kakun syömisen lomassa nauttimaan uima-altaassa polskimisesta.

– Hyvää 15-vuotissyntymäpäivää! Toteutukoon kaikki unelmasi. Olen niin ylpeä siitä millainen nainen sinusta on kasvamassa, Alessandra Ambrosio kirjoitti kuvatekstissään.