Justin Bieberilta kuusi julkaisua vaimon kanssa – fanit ihmeissään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät viisi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Vaikka aviopari on ollut jo monta vuotta onnellisesti yhdessä, monet Justin Bieberin ja Selena Gomezin fanit eivät halua hyväksyä sitä, että Justin olisi onnellinen Haileyn kanssa.

Justin Bieberin fanit ovat ilmaisseet sen usein, että he eivät halua nähdä Hailey Bieberistä kuvia miehen omalla kanavalla. Kyseessä on kuitenkin miehen vaimo, jota hän rakastaa ja jonka tukena Justin on. Nyt Hailey Bieber julkaisi uuden kosmetiikkasarjan Rhode-brändinsä alla, minkä vuoksi Justin on tehnyt monta julkaisua putkeen koskien vaimoa ja hänen saavutuksiaan.

Justin Bieberin Instagram-kanavalla viimeiset kuusi julkaisua ovat yhteiskuvia ja kuvasarjoja Haileyn kanssa. Tämä on saanut kuviin tulvimaan negatiivisia kommentteja. Moni epäilee myös sitä, että miehen pitää yrittää hyvitellä SZA:n kanssa tehtyä Snooze-musiikkivideota, jossa mies esiintyi SZA:n kanssa vähäpukeisena sängyssä.