Järkyttävä näky talon katolla – viisimetrinen mattopyton luikerteli puuhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Australialaisen perheen talon katolla nähtiin tällä viikolla järkyttävä näky, kun he huomasivat, että katolla luikertelee suuri käärme. Perhe tunnisti käärmeen mattopytoniksi, joka oli matkalla katolta kohti lähintä puuta.

Andrew Anthony julkaisi TikTok-kanavallaan videon, jossa nähdään miten arviolta noin viisimetrinen mattopyton liikkuu katolta viereiseen puuhun. Käärme huomaa sitä tarkkailevat ihmiset ja säikäyttää perheen lapset kääntämällä päänsä yllättäen puiden oksien välistä kurkistamaan heitä.

Mattopytonit ovat suurikokoisia käärmeitä, jotka kasvavat yleensä kahdesta neljän metrin mittaan. Tämä yksilö on siis kohtuullisen suuri lajinsa edustajat. Mattopytonit kiipeilevät puussa ja vaanivat oksilta saaliitaan, joiden päälle ne pudottautuvat ja tappavat saaliinsa kuristamalla.

@iamiandyi Only in Australia will you see a 5 metre long Carpet Snake in the suburbs. PART 2 now available! #snake #onlyinaustralia🇦🇺 #sellthehouse ♬ original sound – Andrew Anthony

@iamiandyi Replying to @stegstikkytokky Another day in paradise! credit #giftandware #sellthehouse #onlyinaustralia🇦🇺 #snake #Yaquicheisgettingcold #anacondagonewild #fyp ♬ original sound – Andrew Anthony