Kylie Jenner yläosattomissa farkkumainoksen kampanjassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuuluisasta Kardashianien perheestä tuttu Kylie Jenner on luonut uraa niin yrittäjänä kuin mallinakin. Nyt hänet nähdään ruotsalaisen Acne Studios -vaatemerkin tuoreessa mainoskampanjassa kirjaimellisesti likaisissa merkeissä.

Jenner esittelee Acne Studiosin kampanjassa yhtiön oversized-tyylisiä farkkuja. 26-vuotiaan tähden päälle on roiskittu tummalta öljyltä näyttävää vartalomaalia, jonka tarkoituksena on vaatemerkin mukaan heijastella tämän kauden farkku-uutuksien tyyliä. Katso kuvakooste tästä. Lisää poseerauksia löytyy tästä ja tästä.

Kylie Jenner täytti elokuun alkupuolella 26 vuotta. Realitysarjoista tuttu tähti lomaili merkkipäivänsä kunniaksi Havaijilla. Jo pian aurinkoloman jälkeen hänet nähtiin lomailemassa toisella puolella palloa Italiassa.