Salma Hayek esitteli paljasta keskivartaloa asullaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek on tunnettu monista menestyksekkäistä elokuvista, minkä lisäksi nainen on toiminut myös useiden kauneusalan kampanjoiden mainoskasvona. Viime aikoina kaunis näyttelijä on julkaissut itsestään myös upeita kuvia omalla Instagram-kanavallaan.

Salma Hayek julkaisi nyt kanavallaan kuvan, joka on saanut fanien leuat loksahtamaan auki ihmetyksestä. 56-vuotias tähti poseeraa kuvassa portaikossa ja hänen yllään nähdään kaunis sinivalkoinen hame, joka on materiaaliltaan virkattua kangasta. Yläosan virkaa toimittaa näyttävä tummansininen biksujen yläosa.

Salma Hayek juhli taannoin sitä, että hän oli onnistunut haalimaan omalle Instagram-kanavalleen jo 24 miljoonaa seuraajaa. Nykyään naisella on seuraajia jo 26,5 miljoonaa. Ihmiset näyttävät pitävän naisen positiivisista julkaisuista, joissa nähdään miten onnellista elämää tähti elää.