Nuori kuski kaahasi yli 200 km/h – poliisi kommentoi: ”Ei hyvä”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Liikenteessä törttöilyllä voi olla kehnot seuraukset. Ajokortin päätyminen hyllylle voi nimittäin hankaloittaa esimerkiksi koulu- ja työmatkojen hoitamista, kuten eräs kaahaamisesta kiinni jäänyt nuori kuski sai huomata.

Sisä-Suomen poliisilaitoksella työskentelevä liikennepoliisi Hannu-Huhta-aho kertoi sosiaalisessa mediassa tapauksesta, jossa Polestar-auton kuljettaja oli pysäytetty. Nuori mies oli ajanut poliisipartiota vastaan 206 km/h nopeutta 100 km/h alueella.

Vanhemman konstaapelin mukaan kuljettaja otettiin kiinni. Hänet määrättiin ajokieltoon törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta epäiltynä. Kaahaajan yritykset saada sympatiaa poliisilta kaikuivat lopulta kuuroille korville.

– Perinteiset kysymykset, miten kouluun jne. Ei hyvä, Huhta-aho kirjoitti Twitterinä aiemmin tunnetussa X-palvelussa.