Kanye West rakkauslomalla Italiassa – rekkamiehen hymy paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye West ja hänen tuore vaimonsa Bianca Censori ovat matkustaneet Italian Venetsiaan. Pariskunta on nauttinut veneajelusta yhdessä rakastavaisten kaupungin kanaalissa. Valitettavasti Kanye Westin housut valahtivat liian alas ja paljastivat miehen takapuolen muille turisteille.

Paparazzien kuvaama West vaikutti välinpitämättömältä siitä, että hänen peppuvakonsa loisti kaikelle kansalle. Sen sijaan hän näytti varsin ihastuneelta 28-vuotiaaseen vaimoonsa. Veneretkellä oli mukana myös kuljettaja ja tuntematon naispuolinen ystävä.

Veneestä noustuaan sukkasillaan jälleen kulkenut Kanye West peitti kasvonsa ja otti harmaaseen nahkatakkiin pukeutunutta vaimoaan kädestä kiinni. Yhdessä vaiheessa mukana ollut nainen peitti myös kasvonsa ja näytti tarttuvan Censorin toisesta kädestä, Page Six uutisoi.