Kevin Costner voitti elatusmaksukiistan ja kommentoi avioeroa: ”Tämä on kammottavaa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Costner on rikkonut hiljaisuuden uuvuttavassa avioerotaistelussaan Christine Baumgartnerin kanssa. Hän voitti äskettäin elatusmaksuja koskevan kiistan oikeudessa. Tuomari määräsi, että Costner maksaa Baumgartnerille nyt 63.000 dollaria kuukaudessa. Ex-vaimo vaati 175.000 dollaria kuukaudessa.

– Tämä on kammottavaa, Costner kommentoi eroa Access Hollywoodille.

Näyttelijä Kevin Costnerin ex-vaimo Christine Baumgartner on tehnyt kaikkensa, jotta pariskunnan tuore avioero ei olisi helppo. Äsken Christine Baumgartner vaatii 175.000 dollarin kuukausittaista elatusmaksua. Parilla on teini-ikäiset lapset Cayden, Hayes ja Grace.

Kevin Costner maksoi ennen oikeudenkäyntiä Christinelle elatusmaksua noin 130.000 dollaria kuukaudessa. Tämä ei naisen mukaan riitä, vaan vaati oikeusteitse summaan 45.000 dollarin korotusta. Syynä on se, että äiti haluaisi tarjota kotonaan lapsille yhtä korkean elintason, mitä isäkin pystyy tarjoamaan. Esimerkiksi Christinen vetoomuksessa mainitaan luksuslomat perheen kanssa, People-lehti uutisoi.

Tuomari määräsi aiemmin tänä vuonna Christine Baumgartnerin jättämään Kevn Costnerin omistamaman Kalifornian kartanon. Nainen ei suostunut muuttamaan pois ilman oikeuden päätöstä, vaikka parilla oli asiasta erikseen tehty avioehto. Talo sijaitsee upealla merenrantatontilla Carpinteriassa, Yhdysvaltojen Kaliforniassa. Pariskunta haki avioeroa toukokuussa 18 vuoden avioliiton jälkeen vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin.