Hannah Montana -tähti pidätettiin sipsivarkaudesta ja julkijuopottelusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannah Montana -sarjasta ja lukuisista muista Disneyn nimikkeistä tunnettu Mitchel Musso on joutunut ongelmiin lain kanssa. Musso pidätettiin Texasissa lauantaina muun muassa sipsivarkaudesta syytettynä.

Poliisi häytettiin Rockwallissa sijaitsevaan hotelliin lauantai-iltana. Musso oli kävellyt sisään hotellin aulaan päihtyneen oloisena, avannut myynnissä olleen sipsipussin ja alkanut syömään perunalastuja. Kun näyttelijää pyydettiin maksamaan sipseistä, hän alkoi käyttämään solvaavaa kieltä ja pakeni paikalta.

Poliisi otti Musson kiinni hotellin ulkopuolella. Hänet pidätettiin julkisesta päihtymyksestä syytettynä. CNN-uutissivuston mukaan poliisille selvisi, että Mussosta oli tehty myös useampia pidätysmääräyksiä liikennerikkomusten vuoksi. Yön putkassa viettänyt näyttelijä vapautettiin seuraavana aamuna 1 000 dollarin takuusummaa vastaan.

Mitchell Musso näytteli Oliver Okenia nykyään laulajana parhaiten tunnetun Miley Cyrusin rinnalla Hannah Montana -sarjassa. Lisäksi hän on näytellyt muun muassa Finias ja Ferb -animaatiosarjassa, Kaksi kunkkua -komediasarjassa ja Monsteritalo-elokuvassa.