MTV-teiniäidin poika katosi jälleen: ”Hänellä on mielenterveysongelmia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teen Mom -sarjasta julkisuuteen nousseen Jenelle Evansin 14-vuotias poikansa Jace ilmoitettiin kadonneeksi elokuun puolivälissä. Poika löytyi nopeasti, mutta pian hänet ilmoitettiin kadonneeksi uudestaan.

Viranomaiset jäljittivät teini-ikäisen karkulaisen lyhyessä ajassa molemmissa tapauksissa ja hän pääsi kotiinsa turvaan. Evans valitti Tiktokissa, että sai poikansa katoamistemppujen vuoksi runsaasti arvostelua osakseen. Hän sai Jacen täyden huoltajuuden maaliskuussa. Jacen isoäiti Barbara otti lapsen haltuunsa melkein heti tämän syntymän jälkeen Jenelle Evansin ongelmien vuoksi.

– Pojallani on ollut vaikeaa viimeiset kaksi, kolme vuotta. Asioista ei ole kerrottu julkisuuteen, koska yritämme säilyttää hänen yksityisyytensä. Poikani mielenterveyden vuoksi yksityiskohtia ei jaeta, enkä halua mennä yksityiskohtiin, Evans kommentoi.

@jenellelevans Replying to @Lil Babycakes ♬ You Sure About That _ ITYSL – Scott Holford