Lizzo lähti näyttävästi juhlimaan – pukeutui alusasuun ja verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poplaulaja Lizzo on joutunut suuren kohun keskelle kun hänen kolme entistä taustatanssijaansa on haastanut Lizzon oikeuteen. Entiset työntekijät väittävät joutuneensa häirinnän ja arvostelun kohteeksi ulkonäkönsä vuoksi ollessaan kiertueella Lizzon kanssa. He ovat syyttäneet tähteä myös huonoista työolosuhteista.

Nyt Lizzo päätti vaihtaa puheenaihetta omalla Instagram-kanavallaan ja esitteli hänen upeaa tyyliään. Nainen lähti juhlimaan ystävänsä Lexon syntymäpäivää mustissa alusvaatteissa, joiden päälle hän oli pukenut läpinäkyvän ja sädehtivän verkkomekon.

Lizzo on ottanut selvästi sosiaalisessa mediassa käyttöönsä taktiikan, jossa hän on puhumatta oikeusjutusta ilmeisesti toivoen, että se unohtuu. Nainen on julkaissut TikTok-kanavallaan videoita, joissa hän laittaa ruokaa ja esitellyt sekä kuvien että videoiden muodossa Japanin matkaansa. Missään ei ole puhuttu sanallakaan koko oikeusjutusta.