Näin Sabina Särkkä kuntoilee kotona – antoi ohjeet treeniin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja hänet on nähty myös yhtenä Selviytyjät Suomi -ohjelman kilpailijana.

Vaikuttajana sosiaalisessa mediassa työskentelevä Sabina Särkkä nähdään usein Instagram-kanavallaan häikäisevän upeissa kuvissa, joissa tähti esittelee asujaan ja asusteitaan. Tällä kertaa Särkkä näytti miten hän treenaa kotonaan ja pitää vartalostaan huolta.

Sabina Särkkä esitteli videolla pilatestreenin, jonka tekemiseen ei tarvitse mitään muuta kuin ohuen joogamaton jos sitäkään. Kaikki videolla nähtävät liikkeet tehdään omalla kehonpainolla. Jokaista liikettä toistetaan 10-15 kertaa oman kunnon mukaan. Sabina Särkkä ehdottaa tekemään kaikkia liikkeitä vielä toisenkin kierroksen mikäli kuntoa riittää.