90 Päivää morsiamena -sarjan tähti kadonnut – lähetti ystävälleen oudon ääniviestin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suositussa 90 Päivää morsiamena -sarjassa esiintynyt Paul Staehle katosi äskettäin Brasiliassa. Nyt etsintä on päättynyt muutama päivä sen jälkeen, kun hänen vaimonsa Karine ilmoitti miehensä kadonneeksi. Yhdysvaltain suurlähetystö osallistui myös etsintöihin.

Staehle on vahvistanut olevansa elossa ja kunnossa. Uutinen reaitytähden hyvinvoinnista tuli julkisuuteen bloggaaja John Yatesin kautta. Yates sai Staehlelta ääniviestin sunnuntai-iltana. Mies kertoi olevansa turvassa alueella, jossa oli huono kuuluvuus puhelimessa. Hän kuitenkin pyytää bloggaajaa soittamaan takaisin. Paul Staehlen käytös kuitenkin huolestuttaa ja se, että hänen vaimonsa oli vihjannut ensin miehen kuolleen.

Staehle oli myös lähettänyt äidilleen joukon erikoisia tekstiviestejä. On myös epäilty, että pariskunta yrittää tehdä mediatemppua katoamisella saadakseen enemmän seuraajia sosiaalisessa mediassa. Paul ja Karine olivat osa 90 Päivää morsiamena -sarjaa, kunnes heidän draamansa kärjistyi ja paria ei enää kutsuttu kauden studiojaksoon. Heitä molempia on syytetty väärinkäytöksistä.