Carmen Electra paljasti: ”Tämä on Only Fansissa suurin fetissi faneillani”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailmankuulu julkkiskaunotar Carmen Electra tunnetaan muun muassa Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehden sivuilta. Erityisesti 1990-luvulla seksisymbolin maineessa ollut tähti liittyi viime vuonna myös kohuttuun Only Fans -palveluun, joka näyttää houkuttavan lisätienistien toivossa yhä useampia julkkiskaunottaria.

Carmen Electra on julkaissut aina hyvin näyttäviä kuvia myös omalla Instagram-kanavallaankin, mutta Only Fansissa hän on kertonut paljastavansa itsestään vielä enemmän maksua vastaan. Nainen on nyt huomannut, että monilla hänen faneillaan on yksi ja sama fetissi, joka on jalat.

Carmen Electra on People-sivuston mukaan ollut huvittunut siitä kuinka monella hänen kanavansa tilaajalla on jalkafetissi. Häneltä pyydetään todella paljon kuvia jaloista. Yleensä Electra vastaa pyyntöön myöntävästi ja kysyy tarkentavia kysymyksiä. ”Haluatko, että tallon rypäleitä? Vai laittaisinko jalkoihini kermavaahtoa?”, 51-vuotias Carmen Electra kertoo vastaavansa.