Kevin Costnerin ex-vaimo pettyi elatusmaksuihin: ”Joudun menemään töihin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Kevin Costnerin ex-vaimo Christine Baumgartner aisteli oikeudessa saadakseen muhkean korotuksen elatusmaksuihin. Hän vaati saada 175.000 dollaria kuukaudessa, mutta saakin 63.000 dollaria kuukaudessa. Baumgartner kertoi nyt jatkavansa opintojaan ja hakeutuvansa töihin.

– Tulen tarkastelemaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta tiedän, mitä koulutusta minun on saatava ennen työelämään astumista, Baumgartner sanoi People-lehden mukaan.

Costner puolestaan kertoi tulevaisuudessa keskittyvänsä enemmän kolmeen lapseensa. Baumgartner ei saanut elatusmaksuvaatimustaan läpi. Hän halusi enemmän rahaa kuukaudessa antaakseen lapsilleen saman ylellisen elämäntavan, jota he elävät menestyneen isänsä kanssa. Hän vuokrasi hiljattain vuokra-asunnon 40.000 dollarilla kuukaudessa, Montecitosta Kaliforniasta. Hän kuitenkin valittaa, että neljän makuuhuoneen uima-altaalla ja porealtaalla varustettu kiinteistö ei ole samaa tasoa kuin Costnerin omistama merenrantakiinteistö. Ex-vaimo harmitteli, että hänen vieraansa joutuvat käymään päärakennuksessa suihkussa, koska allastalossa ei ole kylpyhuonetta.