Pasha Pozdniakova keilaamassa – video näyttää miten käsitteli palloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kansainväliseksi sometähdeksi noussut Pasha Pozdniakova on poseerannut viime aikoina pluskoon kaunottarena jopa miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Huhtikuussa 2023 Pasha ryhtyi myös Pashulia-nimiseksi artistiksi, kun single Mommy julkaistiin.

Tällä kertaa Pasha on suunnannut keilahallin, jossa kurvitar näyttää somevideolla miten hän käsittelee palloa. Ainakaan tämän videon perusteella keilaustaidot eivät ole aivan vasta-alkajan tasolla.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa ja pian mahdollisesti myös musiikkilistoilla. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.