Whitney Port selvittää syitä alipainoonsa – terapeutilla jo vahva epäily

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Whitney Port tuli monille tutuksi aikoinaan The Hills -sarjasta, jossa hän esiintyi Lauren Conradin hyvänä ystävänä. Nykyään Whitney Port pitää suosittua With Whit -podcastia ja YouTube-kanavaa, jossa hän katselee ja kommentoi realitysarjoja miehensä Tim Rosenmanin kanssa.

Naisen laaja fanikunta on alkanut olemaan huolissaan siitä miltä tähti nykyään näyttää. Whitney sai taannoin niin paljon sosiaalisessa mediassa huolestuneita kommentteja hänen vartalonsa ulkonäköä koskien, että hän päätti itse kertoa omista ruokailutottumuksistaan podcastissaan. Port kertoi hoikistuneensa niin paljon, että hänen oma aviomiehensä Tim ja paras ystävänsä Andrea olivat asiasta naiselle kommentoineet.

Nyt Whitney Port on kertonut alkaneensa selvittämään terapeutin avulla syitä siihen miksi hän ei syö tarpeeksi ja on alipainoinen. Terapeutti epäilee, että kyse ei ole syömishäiriöstä vaan masennuksesta. Masennuksen vuoksi nainen ei keskity välttämättömiin asioihin kuten syömiseen, minkä lisäksi masennus aiheuttaa myös uniongelmia.

Whitney Portin mukaan hänellä on hyvä avioliitto, kaunis koti, ihana lapsi, ruokaa lautasella ja mukava työ. ”Terapeutin mukaan televisiossa esiintyminen nuorella iällä, isäni poismeno, tätini itsemurha, äitini masennus ja useat keskenmenot ovat syitä masennukseeni”, 38-vuotias Port kertoi People-sivuston mukaan.