Cardi B ja Megan Thee Stallion yhteisellä kappaleella – musiikkivideolla juhlitaan naisvartaloa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Cardi B ja Megan Thee Stallion tekivät kolme vuotta sitten yhdessä WAP-kappaleen, josta tuli todellinen megahitti. Nyt naiset ovat jälleen päättäneet yhdistää voimansa ja julkaisseet uuden Bongos-nimisen kappaleen ja näyttävän musiikkivideon.

Bongos-musiikkivideolla 30-vuotias Cardi B ja 28-vuotias Megan Thee Stallion nähdään seksikkäissä asuissa, jotka korostavat naisten kurvikkaita vartaloita. Videolla nähdään myös tanssijoita, joiden kanssa räppärit twerkkaavat värikkäät asut yllään.

Cardi B, oikealta nimeltään Belcalis Marlenis Almánzar, tunnetaan yhdysvaltalaisena räppärinä, joka on melkoinen rääväsuu. Naisen lyriikat suorastaan tihkuvat naisellisuutta ja viettelevyyttä, ja tähti näyttää myös tosielämässä olevan todella suorapuheinen. Megan Thee Stallion tunnetaan myös useista hiteistä kuten Beautiful Mistakes, Sweetest Pie sekä WAP.