Selena Gomez kertoi uudesta singlestään – odotti julkaisua kuusi vuotta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomez on viime vuosien aikana keskittynyt oman Rare Beauty -yrityksensä pyörittämiseen ja hauskan kokkiohjelman tekemiseen. Nyt nainen on kuitenkin viimein julkaissut uutta musiikkia, mikä on ilahduttanut etenkin naisen musiikkia rakastavia faneja.

Selena Gomez julkaisi juuri Single Soon -nimisen kappaleen ja siihen kuvatun musiikkivideon. Kappaleessa Selena Gomez pohtii, että millä tavalla hän haluaisi kertoa tapailemalleen henkilölle, että heidän suhteensa on ohi. Moni epäili naisen kirjoittaneen kappaleen The Weekndistä, jota tähti tapaili, mutta Gomez on kumonnut kaikki siihen viittaavat huhut.

Selena Gomez oli juuri Josh Brubakerin haastateltavana radiossa ja kertoi, että Single Soon -kappale on ollut itseasiassa hänellä valmiina jo kuusi vuotta. Nainen on vain odottanut oikeaa hetkeä julkaista se. Gomez ei halunnut sisällyttää kyseistä tekelettä Rare-albumille, koska siihen se oli hänen mielestään tunnelmaltaan vääränlainen. Hän on kuitenkin aina pitänyt kappaleesta, minkä vuoksi päätti viimein julkaista sen muidenkin kuultavaksi ja tanssittavaksi.