Sharon Osbourne laihdutti lääkkeen avulla: ”Ei se ole huijaamista”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiopersoona Sharon Osbourne on puhunut useista kauneusleikkauksistaan vuosien ajan. Nyt TalkTV-juontaja on turvautunut laihdutuslääke Ozempicin käyttöön pudottaessaan ylipainoa ja kohentaakseen siten terveyttään. Hän vastaa nyt arvosteluihin napakasti.

Sharon Osbourne laihtui 15 kiloa neljässä kuukaudessa. Nyt 70-vuotias tähti kehoittaa kaikkia laihdutuslääkettä käyttäviä tunnustamaan, että ovat onnistuneet keventämään oloaan sen avulla. Lääke on suunniteltu tyypin 2 diabeteksesta kärsiville ja se alentaa verensokeria sekä vähentää sydänkohtausten ja aivohalvausten riskiä.

– Ihmiset ajattelevat, että se on huijaamista, koska et treenaa kolmea tuntia päivässä tai sinulla ei ole uutta loistavaa kuntovalmentajaa. Ei se ole huijaamista. Se on vain sitä, että ihminen päättää laihduttaa. Joten, mikä tässä on iso juttu? En ymmärrä sitä, Osbourne tokaisi.

Hän kuitenkin myöntää voineensa todella huonosti ensimmäisten viikkojen ajan. Hän ei myöskään suosittele lääkettä kuin vastuullisille aikuisille, jotka haluavat pudottaa kiloja.