Doutzen Kroesin biksuvartalo hipoo täydellisyyttä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urallaan myös maineikkaan Victoria’s Secret -mallina toiminut huippumalli Doutzen Kroes on alkanut pitämään omaa videoblogia. Hän julkaisee videoiden muodossa omaa Doutzen Diaries -nimistä päiväkirjaa, jossa hän kertoo seuraajilleen omasta elämästään ja esittelee sen eri osa-alueita.

Tänä kesänä Doutzen poseerasi somepäivityksessä miehensä Sunnery James Gorrén kanssa lemmenlomalla, jossa Kroes pääsi samalla esittelemään täydellisyyttä hipovaa vartaloaan sosiaalisen median seuraajilleen. Vartaloa kelpaa toki esitelläkin.

Videolla aviopari katselee vanhaa häävideotaan ja esittelee myös lapsensa. Kroesilla ja Gorrénilla on kaksi yhteistä lasta, Myllena Mae ja Phyllon Joy. Mallin mukaan poika muistuttaa enemmän luonteeltaan häntä ja tyttö taas isäänsä. Doutzen Kroes arvelee, että heidän hyvän avioliittonsa salaisuus onkin se, että he ovat erilaisia ja heidän välillään on edelleen intohimoa.