Eva Longoria rannalla pinkissä uimapuvussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Eva Longoria meni kuusi vuotta sitten naimisiin José Bastonin kanssa ja perusti perheen. Tähti teki juuri debyyttiohjauksensa elokuvassa Flamin’ Hot, minkä lisäksi hän on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että hän on saanut siron vartalon takaisin vanhoihin mittoihinsa lapsen saamisen jälkeen.

Nyt Eva Longoria julkaisi itsestään hänen Instagram-kanavalleen kuvan, jossa hän kävelee hiekkarannalla upeassa pinkissä uimapuvussa. ”Nautin näistä viimeisistä kesäpäivistä”, 47-vuotias kaunotar kirjoittaa somejulkaisunsa kuvatekstissä.

Eva Longoria näyttää pitäneen huomiosta ja ylistävistä kommenteista, joita hänen biksu- ja uima-asukuviinsa satelee. Nainen on alkanut nimittäin julkaisemaan niitä säännöllisin väliajoin, mistä naisen seuraajat tuntuvat olevan hyvin mielissään. Lapsen saamisen jälkeen Eva Longoria onkin viettänyt paljon aikaansa kuntosalilla karistaakseen raskauskilot.