Palaute sai BMW:n taipumaan – lopettaa penkinlämmittimien kuukausimaksun

Autot Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Autovalmistaja BMW tiedotti viime vuonna uudistuksesta, joka ei ollut kuluttajien mieleen. BMW ilmoitti tarjoavansa uusissa autoissa istuinlämmittimen käyttöä kuukausimaksua vastaan. Nyt kuukausimaksusta on luovuttu.

BMW ilmoitti vuonna 2022 istuinlämmittimen käytön maksavan 18 dollaria kuukaudessa. Monet autoilijat pitivät tätä kohtuuttomana, sillä kyseessä oli autosta jo valmiiksi löytynyt ominaisuus. Hintaa pidettiin myös kohtuuttomana siihen nähden, että asiakkaat olivat jo valmiiksi maksaneet autosta ison hinnan.

BMW:n markkinointipäällikkö Pieter Nota kertoi Autocar-sivuston haastattelussa yhtiön luopuvan ominaisuuden kuukausimaksun pyytämisestä. Nota kuitenkin piti ideaa hyvänä, ja hänen mukaansa autoihin voidaan jatkossakin tarjota maksullisia lisäpalveluita. Tällaisia ovat esimerkiksi auton pysäköinnissä avustava järjestelmä.