Lahtelaisten ja kouvolalaisten välillä suunniteltiin joukkotappelua – poliisi sai vihiä asiasta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poliisi sai taannoin vihiä suunnitellusta joukkotappelusta Lahdessa. Sosiaalisessa mediassa oli huhuttu lahtelaisten ja kouvolalaisten nuorten välisestä yhteenotosta Sataman yö -tapahtuman yhteydessä.

– Perjantaina sosiaalisessa mediassa alkoi levitä huhuja tästä yhteenotosta ja puhuttiin joukkotappelusta. Huhujen levittyä sosiaalisessa mediassa moni kysyi, onko tapahtumaan turvallista mennä ja tietääkö poliisi asiasta, Hämeen poliisilaitoksen tiedotteessa kerrottiin.

Poliisin mukaan tilanteeseen varauduttiin sekä Hämeen että Kaakon poliisilaitoksilla. Viranomaiset julkaisivat tiedotteen, jossa poliisin kerrottiin varautuneen tilanteeseen. Poliisi uskoo tiedotteen ja viranomaisten näkyvän läsnäolon tapahtumassa rauhoittaneen tilannetta.

– Aktiivisella ja näkyvällä toiminnalla sekä avoimella tiedottamisella saatiin lopputulokseksi kaikille turvallinen tapahtuma ja viikonloppu, poliisi kertoi tiedotteessa.