Tallia Storm povi ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä laulajatar Tallia Storm nousi Britanniassa nopeasti suosituksi. Neitokainen on niittänyt suosiota niin konserttilavoilla kuin radiossakin, mutta sittemmin uran nousukiito on hieman rauhoittunut.

Nyt Tallia on suunnannut ystävänsä kanssa julkkisjuhliin, joiden asuista Stormilla oli taatusti yksi rohkeimmista. Hänen kullanhohtoinen asunsa nosti nimittäin poven kiistatta pääosaan ja niin näyttävästi, ettei se taatusti jäänyt keneltään huomaamatta.

Tallia Storm, eli Natalya Storm Hartmann, on skotlantilainen laulaja ja lauluntekijä. Elton John löysi hänet poptähden uralle jo 13-vuotiaana, kun Elton John kutsui Tallian konserttinsa lämmittelyesiintyjäksi saatuaan tämän demon. 16-vuotiaana Storm sai levytyssopimuksen ja kirjasopimuksen. Laulajattaren ensimmäinen single Social Security julkaistiin kesällä 2015.