Kofeiinilla terästetyt nuudelit myyntiin Japanissa – suunnattu erityisesti pelaajille

Digi Pelit Ruoka · Tim Isokivi

Sekä pikanuudelit että energiajuomat ovat suosittuja eväitä e-urheilijoiden ja muiden pitkiä aikoja ruudun äärellä viettävien keskuudessa. Nyt japanilainen nuudelivalmistaja Nissin Foods on keksinyt yhdistää nämä kaksi tuotetta.

Nissin tuo markkinoille kaksi kofeiinilla terästettyä kuppiateriaa. Tarjolla on valkosipulin ja mustapippurin makuinen nuudeliannos ja inkiväärin sekä umamin makuinen curry. Kofeinin lisäksi pika-ateriat sisältävät arginiini-aminohappoa ja B3-vitamiinia.

Uutuusnuudelit eroavat monista muista kauppojen kuppinuudeleista kofeiininpitoisuuden lisäksi toisenlaisellakin tavalla. Niiden koostumus ei ole keittomainen, joten pelisessioiden aikana nuudeleita nauttivien ei tarvitse pelätä kaatavansa nestettä esimerkiksi tietokoneen, konsolin, näppäimistön tai peliohjaimen päälle.