Vastaantulevien kaistaa ajanut kuorma-auto kiinni Ulvilassa – alkometrissä rajut lukemat

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ulvilan yössä jäi viikonloppuna kiinni päihtyneenä vaarallisesti ajanut kuorma-auton kuljettaja. Poliisi pysäytti vastaantulevien kaistalla ajaneen kuorma-auton lauantaina kello yhden aikaan yöllä.

Lounais-Suomen poliisin mukaan partion huomio oli kiinnittynyt Yhdystiellä ajaneeseen kuorma-autoon. Ajoneuvo oli käynyt vastaantulevien kaistalla, eikä kuljettaja noudattanut poliisin pysäytysmerkkiä. Lopulta kuljettaja pysäytti ajoneuvon kahden kilometrin seurannan jälkeen Hiekkatielle.

Kuorma-autoa kuljettanut mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin noin 1,9 promillen lukeman. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Poliisin mukaan kuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.