Hevonen päätyi uima-altaaseen – pelastusoperaatio tallentui kuviksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yli 500 kiloa painavan hevosen saaminen pois uima-altaasta ei ole välttämättä helppo tehtävä. Tämä saatiin huomata taannoin Yhdysvalloissa Pohjois-Carolinan osavaltiossa, jossa hevonen oli joutunut yllättävään pulaan.

Hevonen oli säikähtänyt ukkosta yöllä ja päätynyt kodin takapihalla sijaitsevaan uima-altaaseen. Koska allas oli 180 senttiä syvä, ei eläin päässyt ylös omin voimin. Apuun hälytettiin paikallisten palokuntien yksiköitä ja isojen eläinten pelastamiseen erikoistuneita asiantuntijoita.

Wesley Chapelin palokunnan mukaan hevonen onnistuttiin poistamaan altaasta turvallisesti köysien ja rampin avulla. Lopuksi eläin saatiin jaloilleen hinausautoa apuna käyttäen. Pelastusoperaatio ikuistettiin kuvasarjaksi, jonka palokunta jakoi Instagram-tilillään.