Salatut elämät -esitysaika muuttuu – lähes kaksi tuntia myöhemmin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät, eli Salkkarit kertoo Helsinkiin sijoittuvan Pihlajakadun asukkaiden vaihderikkaasta elämästä. Sarja täyttää ensi vuonna 25 vuotta. Kaikki alkoi Tyyne Puustisen murhasta.

Salatut elämät -sarjaa on esitetty perinteisesti arki-illoissa kello 19:30. Tänään MTV3:lla kuitenkin esitetään ohjelmatietojen perusteella kello 18:00 alkava Hockey Night Live ja heti sen perään jääkiekon SM-liigan playoff-matsi Tappara – Pelicans. Ottelu kuvataan suorana Tampereen Nokia Arenalta.

Salatut elämät esitetään tänään vasta kello 21:15. Vuorossa on sarjan 4.459. jakso. Kyseinen jakso esitetään huomenna torstaina uusintana kello 12:30. Suomalaisten suosikkisarjan esitysaika vaihtuu takaisin normaaliksi torstai-iltana ja se esitetään tuttuun, kello 19:30 aikaan.