Selena Gomez tulikuumassa selfiessä – esitteli mustaa alusasuaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja Selena Gomez piti pitkän tauon musiikin julkaisemisesta keskittyessään näyttelemiseen ja omaan Rare Beauty -kosmetiikkabrändiinsä. Hetki sitten hän kuitenkin yllätti faninsa uudella Single Soon -nimisellä kappaleella, joka sai odottaa julkaisuaan kuusi vuotta.

Nyt Selena Gomez hemmotteli fanejaan sosiaalisessa mediassa näyttävällä selfiellä. Nainen julkaisi 429 miljoonan seuraajansa silmien iloksi itsestään peilin kautta otetun kuvan, jossa hän poseeraa musta alusasu yllään. Nainen mursi taannoin ranteensa, mutta uudesta kuvasta päätellen vamma on parantunut, koska Gomezin kädessä ei ole enää rannetukea.

Kaikista viettelevimmät kuvat Gomez näyttää aina julkaisevan Instagram tarinoiden puolelle, koska siellä ne pysyvät vain vuorokauden ajan esillä. Moni ottaa kuitenkin kaunottaren paljastelevista kuvista ruutukaappauksia, joiden ansiosta kuvat jäävät internettiin elämään vielä pitkäksikin aikaa.