Kanye West halusi muuttaa kartanonsa pommisuojaksi – vastahakoinen työmies sai potkut

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Kanye West ja hänen tuore vaimonsa Bianca Censori ovat matkustelleet Italiassa. He ovat olleet viime aikoina paljon uutisotsikoissa koska he ovat aiheuttaneet pahennusta matkan aikana lähinnä paljastelevien vaatteidensa vuoksi.

Nyt Daily Mail -sivusto uutisoi, että toisenlaista pahennusta on aiheutunut myös kotipuolessa, jossa miehen remontointiprojekti on saanut projektipäällikön haastamaan Kanye Westin oikeuteen. Kanye West on alkanut remontoimaan 57 miljoonan dollarin arvoista Malibun kartanoaan halutessaan muuttaa talon pommisuojaksi.

Kanye Westin toiveita olivat muun muassa ikkunoiden ja sähkön poistaminen talosta. Räppäri olisi halunnut tehdä talosta vanhanaikaisen pommisuojan. Projektipäällikkö Tony Saxon nosti esiin huolenaiheita ja mitä vaaraa remontointisuunnitelmien toteuttamisesta olisi.

Kun Saxon oli vastahakoinen etenemään Kanye Westin tekemien toiveiden mukaan, artisti antoi miehelle potkut. Nyt Saxon on haastanut Kanye Westin oikeuteen työlainsäädännön rikkomuksista, maksamattomista palkoista ja vahingoista.