Kohu missikisojen kulisseissa – perintöprinsessa kiistää ilkeät nettiväitteet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Keskustelusovellus Jodelissa on liikkunut väitteitä tuoreen Miss Suomi -kilpailun toisen perintöprinsessa Maisa Alaton käytöksestä. Nainen on nyt kommentoinut väitteitä Instagram-profiiliinsa julkaisemassaan kirjoituksessa.

– Tietooni on tullut epäilyjä siitä, että olisin ”epämukava” henkilö, tai että olisin ”kiusaaja”. Lisäksi on ihmetelty, miksi en postannut heti kruunajaisten jälkeen sosiaaliseen mediaan, Alatalo aloittaa.

– Uskon aidosti käsi sydämmellä, että kaikki ihmiset, jotka aidosti minut tuntevat voivat seistä sanojen takana: en missään nimessä kohtele muita ihmisiä epäoikeudenmukaisesti tai tue kiusaamista missään muodossa.

Hän kertoo, että vaikka on kilpailuhenkinen ihminen, tietää hän siihen liittyvät rajat. Alatalo myös myöntää, että sai kilpasiskoja enemmän mediahuomiota, mikä saattoi aiheuttaa ajatuksia muissa. Hän on kuuluisan laulajan, Mikko Alatalon lapsenlapsi.

– Uskon että jakamalla aidosti positiivista ajattelutapaa, eikä jatka negatiivista kierrettä, saadaan aikaaan paljon enemmän, kuin tukemalla valheellisia tai epärehellisiä väitöksiä. Lisäksi, oma puhelimeni oli jäänyt takahuoneeseen kruunajaisten jälkeen ja ehdinkin puhelimen ääreen vasta aamulla.