Lapin poliisin löytötavaroita myydään jatkossa verkossa – viimeinen huutokauppa jäljellä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapin poliisilaitoksella on ollut tapana huutokaupata haltuunsa päätyneitä löytötavaroita. Suosituiksi yleisötapahtumiksi muodostuneet huutokaupat ovat kuitenkin päättymässä nykyisessä muodossaan. Lapin poliisilaitos tiedotti järjestävänsä viimeiset perinteiset huutokaupat Kittilässä ja Rovaniemellä syyskuun lopussa.

Kittilän poliisiasemaman viimeinen huutokauppa järjestetään 28. syyskuuta kello 12 alkaen. Myynnissä on muun muassa lasketteluvälineitä. Lisäksi poliisasemalla järjestetään huutokauppapäivänä kalustoesittely.

Rovaniemen viimeinen huutokauppa järjestetään pääpoliisiaseman takapihalla 29. syyskuuta kello 10 alkaen. Myynnissä on runsain määrin polkupyöriä. Varastojen kätköistä voi poliisin mukaan löytyä myös muuta huudettavaa.

Lapin poliisilaitos myy jatkossa noutamatta jääneet löytötavarat nettihuutokaupassa. Tuottaita voi huutaa vuoden ja kellon ympäri aina, kun poliisilla on jotain myytävänä.